Fortsæt til indhold
Dit allerførste sexlegetøj - Kvinde edition

Dit allerførste sexlegetøj - Kvinde edition

Det kan være grænseoverskridende going to the “dark” side… Men hvor dark er den egentlig? Desværre bliver sexlegetøj stadig set ned på. Men faktum er, at flere og flere køber sexlegetøj, og det er ikke længere unormalt at have sexlegetøj i skuffen. I princippet er det jo et hjælperedskab, som kan øge lysten, velværet og nydelsen, og gøre den intime oplevelse endnu bedre - Hvad skidt er der ved det?

Vi er store fans af at tage sagen i egne hænder, og derfor kan vi kun på det kraftigste anbefale, at hvis du er det mindste interesseret i, at prøve noget sexlegetøj, så go for it!

Hvis det er første gang, at du åbner for den store port ind til den kæmpe store verden af sexlegetøj, så kan det måske være en anelse uoverskueligt og lettere grænseoverskridende på grund af de mange muligheder der findes. Men for at gøre din oplevelse så behagelig som overhovedet muligt, så har vi lavet denne guide til dig, så du nemt kan danne dig et overblik, og måske endda blive klogere på, hvad netop du skal købe.

Først og fremmest er det en god idé at have gjort sig nogle tanker på forhånd, omkring hvad man egentlig har lyst til. Du kan nemlig nemt høre/læse en masse om mange andres lyster, men mennesker er ikke ens, og derfor er lyster det heller ikke. Så hvad har du helt præcist lyst til? Husk på, at det behøver ikke at være forbundet med skam, der er nemlig noget ret frigørende ved, at erkende hvad man rent faktisk har brug for rent seksuelt.

Vi har delt de mange muligheder op i to overordnet kategorier, som viser de primære funktioner du kunne være interesseret i som kvinde.

Vibration

Der findes et hav af muligheder indenfor vibrerende sexlegetøj, og selv hvis det er det eneste, man er på udkig efter, så er udvalget stadig stort og overvældende, når det er første gang man kigger. Vibrerende sexlegetøj er også det mest populære man kan få fingrene i, og det er ikke nogen tilfældighed. Vibrationen tilføjer nemlig lige det ekstra element, som man ikke selv kan fremprovokere.

Minivibratoren

Når man snakker vibration, så er der blandt andet den helt klassiske og diskrete minivibrator.

Denne er specielt god som det allerførste sexlegetøj, da den hverken er vulgær eller alt for stor. Selvom størrelsen på den er beskeden, så skal du endelig ikke tvivle på, om den vil gøre en forskel for dig, fordi det vil den uden tvivl. Vi har blandt andet denne fra Emerald som har et lækkert luksuriøst og diskret design. Derudover er den også 100% vandtæt, så du trygt kan tage den med dig i badet.

Køb den her.

Emerald minivibrator

Rabbit-vibrator

Hvis du ikke er helt sikkert på, at minivibratoren er det rigtige for dig, og ønsker du derimod lidt ekstra. Så kan vi varmt anbefale en rabbit-vibrator. Hvis du ikke allerede kender til konceptet fra Sex and the City, så lad os fortælle hvad det helt præcist er. Det er en vibrator som både stimulerer klitoris og g-punktet på samme tid. Det er mange kvinders go-to af sexlegetøj, og vi forstår virkelig godt hvorfor. Den giver nemlig ultimativ nydelse, og orgasmer der ikke er til at tage fejl af. Så hvis du er på udkig efter lidt mere end kun vibration til klitoris, så er det den her fætter du skal købe. Vi har blandt andet den her fra Svakom som er kraftfuld og samtidig diskret af udtryk. Den vil uden tvivl imponere de fleste.

Køb den her.

Svakom rabbit vibrator

Penetration

Vibration er ikke for alle, og hvis du derimod bare har brug for at det føles så naturligt som muligt, så er der også her en masse forskellige produkter til netop det formål. 

Dildo

Den helt klassiske dildo kan være et godt bud, hvis du ønsker noget der føles naturligt. Selvom at dildoen ikke vibrerer, så er det stadig muligt at opnå fantastisk nydelse af en dildo, da den når ind, hvor fingrene ikke helt kan. Samtidig fylder den også bedre ud, og man får fornemmelsen som fra et rigtigt samleje med penetration. Når man snakker dildoer, så fås de i mange forskellige størrelser, former og farver, hvor det sidstnævnte er mere eller mindre irrealevant. Men størrelsen og formen kan have meget at sige. De fås meget naturtro, men de fås også mere diskrete. Så det er kun dig selv der her kan afgøre, hvad det helt rigtige er for dig.

Men hvis du er til en mere diskret dildo som en start, så kan vi anbefale denne fra Fun Factory, den har en god størrelse og er samtidig helle ikke for vulgær at se på.

Køb den her.

Fun Factory dildo

Butt plugs

Penetration gælder ikke kun vaginalt, og hvis du ønsker noget til analt brug, så kan vi anbefale en butt plug, og selvom det lyder meget simpelt, så kan den faktisk gøre en stor forskel. Man betragter en butt plus som værende meget statisk, men selvom den bare indsættes, så opnår man stadig nydelse fra de øvrige bevægelser man laver. Så der er ingen tvivl om, at den også vil kunne skabe stor glæde. Vi har denne fra Cuties som er en god butt plug at starte med, da den tilpasser sig den anale anatomi og samtidig er den heller ikke for stor at starte med.

Køb den her.

Cuties butt plug

Så er du nået til vejs ende i vores lille begynder-guide til sexlegetøj. Vi håber at den har bragt større indsigt og at du har mod på at finde noget sexlegetøj, som passer lige præcis til dig og dine fantasier.

God jagt! 😍

Forrige artikel En sti til mere selvkærlighed
Næste artikel Orgasmekløften