Fortsæt til indhold
Din frække guide til valentinsdag

Din frække guide til valentinsdag

Det er valentinsdag lige om lidt, og vi har allerede givet dig nogle tips til, hvordan du forbereder dig bedst muligt til dagen. Der var meget fokus på det romantiske aspekt i den blog. Og nu fokusere vi på den mere frække del, ikke fordi det ikke kan være romantisk også, men det må også gerne være ret frækt.

Så hvordan kan man bedst muligt spice aftenen op? Vi har fundet en på en masse gode idéer til, hvad I kan gøre for at gøre aftenen uforglemmelig 😏

Når vi taler sex, så er det ikke kun penetretionen som tæller, det er hele opbygningen dertil som er vigtig - Uanset om vi taler frækt undertøj, pirring, berørelse så er det hele kombinationen, der gør samlejet helt uforglemmeligt.

Foreplay for the win!

Vi har sagt det før, og vi siger det igen! Forspillet er altafgørende! Det kan tolkes på mange måder, og oftes bliver det nedprioriteret, hvilket er en stor fejl. Forspillet er netop dét som lige tager samlejet til det næste niveau (eller det næste derefter), for hvis du virkelig gør dig umage for at tænde og pirre din partner mest muligt, så bliver den pris betalt tilbage big time.

Hvis du leder efter inspiration til at forføre, tænde eller pirre din mand eller kvinde, så kan vi anbefale dig at overraske ham/hende med noget frækt lingeri. Det vil vise at du har forberedt dig, og at det faktisk er noget som du har planlagt med omhu, hvilket aldrig er en dårlig ting. Vi har et stort udvalg af frækt lingeri, som helt sikkert vil kunne efterlade din partner måbende. Find vores lækre udvalg her.

Frækt undertøj

Er I ekstra vovet, så kan du købe et vibrator æg som kvinden kan sætte op inden I skal ud at spise, eller mens I er derhjemme. Alt i mens du selv beholder fjernbetjeningen og styrer hvorledes ægget skal vibrere eller ej, og hvor intenst det skal være. Kontrollen er nu i dine hænder 😈 Prøv denne fra Javida som har 8 forskellige hastigheder.

Javida vibrator æg 

Når I endelig er klar til at smide tøjet, så er der nogle ting I kan gøre, som vil vil gøre hele oplevelsen meget mere intens, og måske endda mere længerevarende. En idé kan blandt andet være at du giver din partner bind for øjnene, på den måde bliver din partners sanser forstærket, og du har nu fuld kontrol over hans/hendes krop. Denne form for uvished kan være meget forførende for mange. Nu kan du bruge denne uvished til at overraske og opstemme din partner. I det her sæt fra Bad kitty Bondage finder du blandt andet et bind I kan bruge til øjnene. I kan også sagtens bruge noget tøj til det, eller et viskestykke. Men hvis I er nysgerrige på bondage-delen så kan vi varmt anbefale dette sæt.

Blindfold

Med den fulde kontrol kan du nu pirre din partner ved at røre, slikke eller en endda bruge en vibrator til at tilføje ekstra nydelse uanset om din partner er mand eller kvinde. Mange tror vibratoren er tiltænkt kvinder kun, men det er stærkt misforstået, da den også sagtens kan tilføre nydelse til mænd. Vibratoren er ikke kun til stimulering af klitoris, men den kan med stor fordel også bruges på de andre erogene zoner, prøv at eksperimentere jer frem. Svakom har lavet denne Emma Neo magic wand som uden tvivl vil blive elsket af både manden og kvinden. 

Svakom Emma Neo magic wand

Hvis du ønsker at købe noget ekstra særligt til din mandlige partner, så kan vi varmt anbefale Fun Factorys Next Level Orgasm som er velegnet mænd. Her kan du pirre ham med et “handjob” der er lige præcis next level. Et kæmpe plus er faktisk at der også medfølger en penisring med vibration i, så den gavner dig, når han penetrerer dig. It’s a win-win! Find den her.

Fun Factory next level orgasm

 Så er der vidst ikke meget andet at sige udover rigtig god valentinsdag! 😍

Næste artikel En sti til mere selvkærlighed