Fortsæt til indhold
En succesfuld Valentinsdag

Forberedelse til en succesfuld Valentinsdag

Det er ved at være den tid på året igen - Valentinsdag… Måske den mest omdiskuterede højtid i Danmark, men alligevel er dagen stærkt voksende her i Danmark. Måske fordi den minder os om, at pleje kærligheden til vores bedre halvdel, hvilket forståeligt nok godt kan være en udfordring i vores travle hverdag. 

Vi vil gerne hjælpe dig til, at få den bedst mulige valentinsdag, men det kræver altså lidt forberedelse, og derfor starter vi allerede nu. 

Uanset hvad køn din partner end må have, så er det vigtigt for os, at understrege, at succesraten for jeres valentinsdag afhænger af, at du tager udgangspunkt i din partner, og ikke hvad andre mener vil være en “perfekt valentinsdag”. 

Tit og ofte hører vi en masse meninger om, hvad der er det rigtige at gøre. Men ironisk nok er det faktisk ikke alle mænd som er til bøf og blowjob, og faktisk er det heller ikke alle kvinder som er til de klassiske buketter og store kærlighedserklæringer. 

Men vi vil stadig gerne hjælpe dig på vej til, at finde på den absolut bedste valentinsdag for dig og din partner, så derfor har vi lavet disse punkter som forhåbenligt kan inspirere dig. 

Opmærksomhed

Læg små beskeder til din partner, enten i form af små posts-its eller sms’er som er fyldte med kærlige bemærkninger og komplimenter, og som din partner kan finde eller få i løbet af hele dagen.

En lille ting

Det behøver ikke koste en formue, og det behøver ikke at være en storslået kærlighedserklæring som skal kunne måle sig med, hvad Kanye West i tidens løb har fundet på. 

En god middag

Her skal det være en god middag for din partner. Det behøver ikke, at være den klassiske “candle-light-dinner”, men vis at du har tænkt over detaljerne, og at det er noget mad, som din partner er absolut vild med.

Lidt spice

Brug lidt tid på at være intime sammen, det behøver ikke, at ende ud i sex. Men forkæl, pir og nyd hinanden. Hvis du har brug for inspiration til dette, kan vi varmt anbefale dig, at kigge i vores par-kategori. Her kan du finde alt fra vibratorer til bondagetilbehør, som altsammen kan lede til en aften med lidt mere nydelse, hvor I bruger god tid på det intime. 

Så er der ikke andet for, end at sige god planlægning og god valentinsdag ❤️

Held og lykke!

Forrige artikel Orgasmekløften