Fortsæt til indhold
Orgasmekløften

Orgasmekløften

… Den eksisterer, og den belyser et ret vigtig problem. Nemlig at 95% af mændene får orgasme ved heteroseksuelt samleje, hvor det kun er 66% af kvinderne der får det. Problemet kan skyldes at der ikke bliver brugt nok tid på at være intime sammen, og at der ikke bliver talt nok om sex.

Tit og ofte sker det nemt for par, at der går lidt rutine i det. Det gælder både med henblik på hverdagen, hvor det er nemt at glemme det spontane, men det gælder altså også for intimiteten. For selvom lysten stadig kan være der, kan det være svært at bryde ud af rutiner. Det kan være svært, fordi vi med rutiner ved, hvad der plejer at virke, hvor lang tid det cirka tager og måske endda er det mere overskueligt.

Men sex skal helst ikke køre efter rutine, men i stedet efter lyst. Hvis lysten ikke er der 100% eller bliver ordenligt opbygget undervejs, så bliver det en ting som “bare” skal overstås.

Vores bedste råd er, hav fokus på hinanden og ikke mindst snak sammen. Snak sammen om jeres fantasier, jeres lyster og hvad I særligt godt kunne drømme om. På den måde åbner I op for hinanden, men I åbner også op for en mulighed for at ændre på jeres sexliv - og måske endda til det bedre.

Mænds orgasmer er nærmest et standard element i ethvert heteroseksuelt samleje, hvor kvindens desværre ikke er det på samme måde. Det kræver ofte lidt mere arbejde, og lidt mere end kun penetration, hvilket nok også er en del af ”problemet”. For selvom penetration kan være dejligt for kvinden, så er det ikke nødvendigvis her hun opnår orgasme, ikke uden at der også skal andre elementer i spil. Ved at bruge god tid på forspil, og ved at få hinanden godt opstemte, så er sandsynligheden også større for, at kvinde får orgasme og måske endda flere gange.

Hvis det alligevel kan føles som en stor udfordring, så kan vi på det varmeste anbefale, at bruge sexlegetøj. Sæt jer ned sammen, og vær åbne overfor hinanden om, hvad I syntes kunne være spændende at prøve. Gør det til noget, som I gør sammen som par. Dette kan bringe jer tættere sammen, da I måske prøver noget nyt sammen, og samtidig kan det også gøre jer begge mere tændte og lystne.

Så her får du vores anbefalinger til jeres første sexlegetøj som par:

Glidecreme

Det kan lyde meget simpelt, og du tænker måske, om det virkelig gør den store forskel, og der må vi bare være ærlige og sige, at det gør det. Glidecremen er både god at bruge når der er legetøj involveret, men også bare til, at få alting til at glide bedre. Prøv det - Du vil ikke fortryde det.

Køb den her.

Pjur glidecreme

Blid bondage

Det kan være noget så simpel som et bind for øjnene eller et par håndjern, men det kræver også at I snakker grænser og respekterer dem. Med et bind for øjnene kan sanserne styrkes, og det uvisse kan virke ophidsende for nogle personer. Vi har et “starter” sæt som har både håndjern og maske, og mere til.

Køb det her.

Maske til øjnene 

Vibrator

Nogen tænker måske, at det kun er noget som kvinden kan bruge, når hun er alene. Men faktisk kan manden, med stor fordel, også bruge den til at pirre med. Brug den eventuelt ved brystvorterne og på/omkring klitoris. Vi har en masse fine mini-vibratorer fra Cuties som er små og diskrete, men også kraftfulde.

Køb dem her.

Cuties mini vibrator

Penisring

Denne kan bruges for at gøre penis mere hård, men den afgiver også vibrationer som både manden og kvinden kan nyde godt af. Vi har den lækre model fra Svakom, som også kan styres med fjernbetjening - Virkelig smart!

Køb den her.

Svakom penisring

Stroker

Den er ideel både til solo-sex men også til par. Her kan kvinden med stor fordel bruge den manden, og dermed give ham stor nydelse under selve handjobbet. Den tager lige handjobbet til det næste niveau. Prøv eventuelt denne fra rebel.

Køb den her.

Rebel stroker

 

Rigtig god fornøjelse! ❤️

Forrige artikel Dit allerførste sexlegetøj - Kvinde edition
Næste artikel Forberedelse til en succesfuld Valentinsdag